dimarts, 4 de novembre del 2014

Resum i comiat

Estimats pares, mares i alumnes,

Ens hauria agradat haver pogut actualitzar el bloc diàriament, però les condicions tècniques no ens ho vam permetre. De totes maneres, creiem que es important fer una darrera entrada per tal d'acomiadar-nos de vosaltres i transmetre la il·lusió amb la qual hem emprès aquesta petita aventura. Les dues professores acompanyants en quedem amb un record fantàstic dels dies passats a Soncillo, tant per la feina feta en anglès com per l'experiència de compartir una setmana amb persones d'una altra Comunitat Autònoma (Madrid) i d'un altre Estat (Irlanda).

Ens agradaria destacar la feina que han fet els i les estudiants per millorar el seu nivell d'anglès, però també volem deixar palès com ens vam sentir d'orgulloses amb el comportament impecable que van mostrar en el moment de presentar el projecte. Cal destacar que aquest comportament va ser modèlic tant quan presentaven els companys del Miquel Martí i Pol, com quan qui presentava el projecte era l'alumnat de Madrid.

Ara només resta oferir-vos algunes fotografies dels darrers dies i repetir que ha estat un plaer passar una setmana amb tots vosaltres.